De zoektocht naar een goede BBQ is een ‘never ending story’. Juist wanneer je de juiste denkt te hebben gekocht, gaat -ie binnen een jaar kapot. Met de kamado joe heb je daar geen last van: deze BBQ is van zo’n topkwaliteit dat je nooit meer wat anders wil.

Kamado joe braadt het perfecte stukje vlees

‘Kip, het meest veelzijdige stukje vlees’. We kennen de slogan van de meest irritante reclame allemaal wel. En het is nog waar ook: met kip kun je letterlijk alles bereiden. Al helemaal met de kamado joe. Het gaart het meest veelzijdige stukje vlees namelijk op de perfecte temperatuur, waardoor je kip nooit te droog wordt of rauw blijft. Op die manier kun je altijd genieten van het sappigste stukje kip. Of rund, of vegetarisch (groenten e.d.).

Nooit meer te lang wachten

‘Maar BBQ-en duurt altijd zo lang’. Dat zijn we met je eens. De kamado joe zorgt ervoor dat je meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Het is een grote keramische BBQ, waardoor er genoeg in past voor het hele gezin. Ook kun je vlees en vis tegelijk bereiden zonder dat het elkaar smaak overneemt. Je garnituren – zoals groenten en aardappelen – kunnen ook zonder problemen bij elkaar garen. Je hebt met deze BBQ binnen de kortste keren een heerlijk maaltje bereid.

Nodig je vrienden uit en bereid je vlees op de kamado joe

Niemand kan de kamado joe weerstaan. Het is natuurlijk een fantastische sociale activiteit. Dus als je de speciale BBQ hebt aangeschaft kun je ermee pronken bij je vrienden, want een lelijk ding is het ook niet. Hij staat schitterend in je tuininterieur (of moet ik zeggen: ‘exterieur’?). De kamado joe komt in verschillende kleuren, soorten en maten, dus je kunt jouw BBQ uitkiezen en afstemmen op jouw smaak en stijl. Echt genieten, die keramische BBQ. Dat vinden je vrienden ook. Eet smakelijk!