De juiste kapstok kiezen. Wat is dat nou toch weer? Je haalt of bestelt zo’n ding en zet ‘m neer of hangt ‘m op. Wat is daar nou moeilijk aan? Nou eigenlijk niks en alles. Het is belangrijk dat je je goed bedenkt waarvoor je de kapstok gaat gebruiken. Komen er alleen jassen aan te hangen? Dan is een trendy kapstok prima geschikt. Maar komen er ook zware werkjassen en overalls aan te hangen? Dan is het wel verstandiger om verder te kijken dan design. Een plaats om kleding goed te kunnen drogen na een dag in de regen. Door de juiste kapstokken te gebruiken kan je er zelfs voor zorgen dat de werkkleding van je werknemers langer mee gaat!

Voor welk doel is de kapstok geschikt?

Een kapstok is natuurlijk altijd geschikt om jassen aan op te hangen. In veel gevallen kun je er zelfs ook je sjaals en mutsen nog op kwijt. Maar in een bedrijf heb je te maken met andere eisen. Moeten mensen snel naar buiten kunnen, dan is een kapstok met losse hangertjes wat minder geschikt. De hangertjes vliegen je om je oren als je snel je jas wilt pakken. Moeten er zware overalls op opgehangen worden? Kies dan voor een stevige kapstok. Of misschien zelfs voor losse haken aan de muur. Deze zet je goed vast met de juiste maat pluggen en de zware overalls en werkjassen kunnen veilig worden opgehangen. Een rek onderaan de muur voor de werkschoenen en -laarzen is dan ook een aanrader. Iedere werknemer zijn of haar eigen plek. Geen verwarring en verwisselingen meer.

Een design kapstok voor op kantoor

Wanneer je een kantoor hebt waar je met enige regelmaat klanten ontvangt, dan wil je natuurlijk dat alles er keurig uit ziet. Je complete kantoor is er op ingericht om mensen klant te laten worden. Je wilt dan ook dat mensen zich prettig voelen en hun jas goed en netjes kunnen ophangen. Sterker nog, jij neemt de jas van je klanten aan en hangt ‘m even weg. Dan is het wel fijn als je kapstok er ook keurig uit ziet. Netjes opgeruimd, geen verloren voorwerpen. Keurig overzichtelijk. Want dat is natuurlijk de indruk die jij met je kantoor wilt maken. Geen chaos bij binnenkomst. De eerste indruk is zó belangrijk! Zo kan een kapstok er dus aan meewerken dat jij klanten binnenhaalt. Het zijn de kleine dingen die het doen.