Bidon bedrukken

Om de leden en zakenrelaties van je sportschool te kunnen bedanken is bidon bedrukken erg leuk. Door bidons te laten bedrukken zullen mensen hun geschenk ook echt gaan gebruiken. mensen die in de sportschool komen kunnen tijdens hun oefeningen gebruik maken van de bidon. Bidon bedrukken kan naast je zakenrelaties blij maken en je leden behouden nog meer voordelen hebben. Ben je benieuwd geworden naar de voordelen van bidon bedrukken, lees dan vooral verder.

Bidon bedrukken stimuleer leden om genoeg te drinken

Als je een sportschool hebt, heb je ook een gevoel voor gezond leven. Door bidons te bedrukken te gebruiken om men te bedanken voor hun lidmaatschap, stimuleer je hen goed te drinken. Je zal door het geven van kleine cadeaus aan de leden niet vaak stoppers hebben. Als iemand eenmaal bij jouw sportschool sport en ook nog een bedankje krijgt, voelt men zich gewaardeerd. Niet alleen met bidons is dit zo, maar voor een sportschool is dit wel het meest handige geschenk. Mocht je liever iets anders dan een bidon bedrukken, dan kan dat natuurlijk ook.  Denk echter wel na over de handigheid van dat gene dat je laat bedrukken.

Bidon bedrukken als geschenk en reclame

Het weggeven van een bedrukt geschenk is voor meerdere dingen erg goed. Een van die dingen en misschien wel de meest belangrijke is reclame. Ga je voor alle leden en zakenrelaties een bidon bedrukken, dan maak je daarmee ook gelijk reclame. En dan wel indirect, want jij maakt de reclame niet, maar de ontvangers wel. Op het moment dat anderen de bedrukte bidons zien, zullen zij jouw sportschool herinneren. Misschien zal de iemand er ook wel voor kiezen om ook lid te worden van jouw sportschool. Het klinkt ongelooflijk maar dit is wel hoe het werkt. Dingen als een bidon worden elke dag gebruikt. We moeten nu eenmaal drinken, in het bijzijn van anderen betekent dit dat de bidon opgemerkt zal worden. Het bedrukken van bidons werkt dus als een soort wandelende reclame en als bedankje.

Bidon bedrukken in plaats van visitekaartje

Een visitekaartje wordt  vaak wel aangenomen, maar lang niet tijd bewaard. Als de naam en contactgegevens op een bidon staan vermeld heb je meer kans op een reactie. Met een bidon als visitekaartje voor je sportschool weet je zeker dat het niet in de prullenbak terecht zal komen. Kies er dus voor om voorwerpen te bedrukken. Niet zomaar voorwerpen, maar spullen die passen bij je bedrijf. Bidon bedrukken is makkelijk en snel geregeld en het kan een groot verschil uitmaken voor de naamsbekendheid van je bedrijf. Is er iets dat je nog tegenhoudt? Dat dacht ik al, want voor iedereen een bidon bedrukken zal heel veel succes brengen.