Wc papier slim inkopen

Wc papier is iets dat in elk huishouden nodig is. Je kan er dan ook nooit genoeg van in huis hebben. Een voorraad wc papier is dan ook de beste manier van inkopen. Je kunt het beste kijken of je grote verpakkingen met wc papier kunt kopen.je bent zo een stuk minder geld kwijt dan wanneer je elke week weer een klein pakje koopt. Vooral in huishoudens met veel mensen is het handig om een heleboel toiletpapier in huis te hebben. Zoeken naar het beste toiletpapier doen we allemaal, of het nu bewust of onbewust gebeurt. In deze blog lees je een aantal tips voor het inkopen van wc papier. Ben je benieuw hoe je zo efficiënt mogelijk boodschappen kunt doen dan is dit misschien wel een goed lijstje met tips.

Wc papier kopen voor twee

Als je alleen of met zijn tweeën woont heb je ook wc papier nodig. Misschien heb je wel heel wat minder nodig dan en gezin met kinderen, maar het kan geen kwaad om een klein voorraadje te hebben. Het kopen van een aantal pakken toiletpapier kan al helpen bij het beginnen van een voorraad. Voor twee personen is het aan te raden om niet de gebruikelijke kleine pakken toiletpapier te kopen. Juist de grote verpakkingen kunnen slim zijn om te kopen. Door á vier grote verpakkingen te kopen kom je goedkoper uit en kun zit je voor een hele tijd goed.

Grote gezinnen en wc papier

Voor grote gezinnen ligt het natuurlijk weer heel anders. De pakken wc papier gaan als broodjes. Meestal ben je als inkoper van een groot gezin wel goed in boodschappen doen. Een tip voor het kopen van toiletpapier is: het is nooit teveel. Koop vooral in de aanbieding toiletpapier. Meestal worden er dan grote verpakkingen verkocht voor hele kleine prijsjes. Tijdens zulke acties is het verstandig om gelijk goed in te slaan. Bestaat je gezin uit vijf personen dan koop je gewoon vijf grote verpakkingen met toiletpapier in. Dat klinkt een beetje overdreven en erg veel, maar het is wel het slimste wat je  kunt doen. Zo heb je nooit een laatste rol ( en dat voorkomt weer problemen). Mocht er een feestje zijn of iets dergelijks dan hoeft je wc papier ook niet meteen op te zijn.

Kwaliteit van je wc papier

De prijs van het toiletpapier wil je graag zo laag mogelijk houden, maar de kwaliteit moet ook goed zijn. Je hoeft niet het beste van het beste toiletpapier te hebben, maar een goede. De goedkopere variant toiletpapier is vaak hard en dus niet echt ideaal. Let bij het kopen van toiletpapier goed op de kwaliteit er van. Dé tip die je kunt gebruiken voor het kopen van goede toiletpapier voor de allerbeste prijs is : koop A-merken inde aanbieding! Dat is wat het verschil zal maken in je portemonnee zonder dat je een slechte kwaliteit hebt.